Først tømmes græskaret for kernerne og de trævler kernerne hænger i. Kernerne kan evt. bruges til at lave snacks af, se opskriften på Saltede Græskarkerner. Herefter graves kødet ud af græskaret, og dette kan man lave suppe af.   Ingredienser2 kg Græskarkød 3 dl. Vand 1 Rød Peberfrugt 1 Stort Løg 2 spsk. Brun Farin 2 tsk Spidskommen Lidt revet eller tørret ingefær   3 dl. Fløde   FremgangsmådeSkær græskarkød, peber og løg i ikke alt for store stykker, og put det i en gryde, sammen med alle de andre ingredienser, undtaget fløden. Hvis børnene skal smage, man man med fordel moderere brugen af spidskommen og ingefær. Bring det hele i kog, og kog det i 15-20 min. Herefter blendes det hele, til alle klumperne er væk, og det har en jævn og ensartet konsistens. Kog det op igen, og tilsæt fløden. Smag evt. til inden serveringen. Ønskes en stærkere suppe, kan der også koges lidt chili med. Det er dog ikke så velegnet, hvis børnene skal smage.   |