Ballon Dart til Børnefødselsdagen

 

Ballon Dart

Ballon Dart egner sig godt til en børnefødselsdag. Hæng 5 balloner op på en væg eller en plade. Stil børnene op på en række, så de kan kaste dartpilene efter tur. Sørg for, at de andre holder ordentligt afstand. En dartpil kan godt springe langt tilbage, hvis den rammer forkert. Stå ved siden af den der kaster, og giv barnet pilene en af gangen. Når pilene er kastet, er det dig (den voksne) der henter dem igen. Det er også den voksne der sætter nye balloner op. Ballonerne sættes nemmest fast med en tegnestift eller lignende. Tape kan også gøre det, men ballonerne blæser nemmere af.

Det behøver ikke at være dyrt at købe balloner. Du kan f.eks købe 200 balloner incl pumpe hos Harald Nyborg for kr 49,95.

 

 

Forberedelse

Find væggen, eller forbered pladen ballonerne skal sættes fast på. Man kan puste ballonerne op på forhånd, eller gøre det undervejs. Evt. kan man lade børnene gøre det.

Hvis man ikke har dartpile allerede, kan de købes billigt i legetøjsforretningerne

 

 

Variationer

Det er nok bedst at lege legen udenfor, men den kan også laves indenfor, hvis man har de fysiske rammer dertil. Når det er udenfor, opnår man den ekstra gevinst, at ballonerne bevæger sig lidt, hvis de blæser.

Brug balloner i forskellig form og størrelse, og skriv evt point på med en tusch.

 

 

Under legen

Legen skal styres af en voksen. Dartpile er jo lidt farlige, men det er samtidig det, der gør det sejt at lege. Det er med garanti, en af de lege børnene vil huske.

 

 

 

 

Tilpasset søgning